מתכונים

7 באפר', 2009 | מאת אגס הוצאה לאור | קטגוריות: מתכונים

השף רן שמואלי מקייטרינג שמואלי מגיש מתכונים מעולים באתר אגס הוצאה לאור: לחמניות גבינה ואגסים; סלט אגסים, ארוגולה וגורגונזולה. ולכבוד צאת הספר רבע עוף – 5 מתכוני רבע עוף מפתיעים.

מתכון לראש השנה - שפודי כרעי עוף בסילאן ושום, מוגשים עם "אורז שמח"

מתכון חגיגי לסתיו - רבע עוף ברוטב תפוזים, חומץ בלזמי ושום אפוי

מתכון של בית - עוף בפתיתים

ילדים הכי אוהבים- כדורי עוף ברוטב דלעת

קבב עוף עשוי במחבת מוגש עם סלט ירוקים בתחמיץ

לחמניות גבינה ואגסים

סלט אגסים ארוגולה וגורגונזולה של השף רן שמואלי

תגיות:

אפשרות הוספת התגובות סגורה.