מתכונים
7 באפר', 2009 | מאת אגס הוצאה לאור | קטגוריות: מתכונים
השף רן שמואלי מקייטרינג שמואלי מגיש מתכונים מעולים באתר אגס הוצאה לאור: לחמניות גבינה ואגסים; סלט אגסים, ארוגולה וגורגונזולה. ולכבוד צאת הספר רבע עוף – 5 מתכוני רבע עוף מפתיעים.
מתכון לראש השנה - שפודי כרעי עוף בסילאן ושום, מוגשים עם "אורז שמח"
מתכון חגיגי לסתיו - רבע עוף ברוטב תפוזים, חומץ בלזמי ושום אפוי
מתכון של בית - עוף בפתיתים
ילדים הכי אוהבים- כדורי עוף ברוטב דלעת
קבב עוף עשוי במחבת מוגש עם סלט ירוקים בתחמיץ
סלט אגסים ארוגולה וגורגונזולה של השף רן שמואלי