לחמניות גבינה ואגסים
7 באפר', 2009 | מאת אגס הוצאה לאור | קטגוריות: מתכונים
להכין בצק בידיים!
חומרים:
200 גר' מרגרינה או חמאה
350 גר' קמח תופח
200 גר'(גביע)יוגורט או קוטג' 5%
4 כפות גבינה בולגרית מגוררת
1 כוס קשקוול מגורר
2 אגסים מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות מאד
אופן ההכנה:
לערבב בקערה את כל החומרים (את הקמח להוסיף בהדרגה) וליצור בצק אחיד.
ליצור כדורים בגודל של כדור פינג פונג (אפשר אפילו קטנים הרבה יותר).
לסדר בתבנית על נייר אפייה ולאפות בחום בינוני עד שמזהיב (כ 30 דקות).